Lajmet e fundit

Mesazhi i fundit para fitores në Çair..

Mesazhi i fundit para fitores në Çair..

Çair
Për një komunë që kujdeset për të gjithë

Për një komunë që kujdeset për të gjithë

Planprogrami për të rinjtë e Çairit

Planprogrami për të rinjtë e Çairit

Për vizitë te Fabrika Molika dhe Royal frozen foods

Për vizitë te Fabrika Molika dhe Royal frozen foods

Takim me aktorët në Tetovë

Takim me aktorët në Tetovë

Aktivitetet e fundit

Vizitë në Çarshi dhe Bit Pazar

Vizitë në Çarshi dhe Bit Pazar

Çair
Takim me banorët e Lagjes Kolltuk dhe te Dy Bredhat

Takim me banorët e Lagjes Kolltuk dhe te Dy Bredhat

Malësia e Tetovës mirëpriti  kandidatin e ASH-AAA Vullnet Murselin

Malësia e Tetovës mirëpriti kandidatin e ASH-AAA Vullnet Murselin

Tubimi promovues i kandidatit për kryetar të Komunës Çair, Bekim Sali

Tubimi promovues i kandidatit për kryetar të Komunës Çair, Bekim Sali

Vizitë në Teneqe Mëhallë

Vizitë në Teneqe Mëhallë

Bg

Komunat e Koalicionit

SarajStudenicanÇairZhelinaAracinovoLikovëKumanovaDibër VrapçishtTearcaTetovaBogovinaBrvenicaGostivariStruga